Blumengrosshandel aus Holland

De beste Blumengrosshandel vind je natuurlijk in Holland. Wie lang genoeg in Groningen heeft gewoond, kent het fenomeen. Ineens staat het verkeer vast, is de binnenstad vol met mensen en wordt er om je heen voornamelijk Duits gesproken. Dat kan maar één ding betekenen: Het is weer bloemenmarkt. Eenmaal per jaar overspoelen onze Duitse buren de Hanzestad op zoek naar de beste koopjes op bloemengebied. Maar waarom is dit zo? Net zoals Nederlanders vaste ideeën hebben over onze oosterburen, hebben Duitsers vooroordelen over Nederland. En één van die vooroordelen is dat daar de beste bloemen ter wereld vandaan komen.

Der beste Blumengrosshandel Europa´s

Eigenlijk is vooroordeel niet het juiste woord. Dit veronderstelt namelijk dat het oordeel niet zou kloppen. En het is nou eenmaal een feit dat als het gaat om bloementeelt, Nederland een absolute wereldwijde koppositie inneemt. En dat onze meest directe buren dat weten, is eigenlijk helemaal niet zo gek. Nederlandse bloemen zijn dus overal gewild en ook bij de buren. Niet alleen voor particulieren, ook Duitse handelaars in bloemen doen graag zaken in Nederland en komen dan uit bij de Blumengrosshandel.

Niet alleen maar bloemen

Het blijft een topnummer Tulpen aus Amsterdam. Het laat ook goed zien hoe dol Duisters zijn op Nederlandse bloemen. Overigens is het echt niet zo dat Duitsers alleen maar Tulpen en Dahlia´s kopen uit Nederland. Ook het kweken van planten in alle soorten en maten kunnen Nederlanders als de besten. Uiteraard is ook dit geen geheim voor onze oosterburen. Daarom doen ze ook voor planten graag zaken met een Blumengrosshandel aus Holland.

Made in Holland

Of het de bloemenveiling is in Aalsmeer, de bloemenmarkt in Groningen of een willekeurige Blumengrosshandel, het is voor professionals in de kweeksector goed zaken doen in Duitsland. En andersom geldt dat natuurlijk ook. Met kwaliteit Made in Holland kunnen Duitse Handelaren in bloemen en planten thuiskomen. Letterlijk, want Nederlandse producten sieren menige Duitse tuin, vaas en woonkamer. Leg dus nu als handelaar snel contact met een groothandel in Nederland en zie je winsten groeien.

 

Posted by drabberz

Geef een antwoord