Nagelstudio Schiedam

Bij nagelstudio Schiedam kan je terecht voor veel verschillende behandelingen. Zo kan je er terecht voor verschillende behandelingen aan de handen en de nagels. Daarnaast kan je ook terecht voor een make-over of een make-up behandeling. Een nagelstudio biedt namelijk vaak meerdere diensten en behandelingen aan dan alleen behandelingen aan de nagels en handen. Een nagelstudio is namelijk vaak ook een schoonheidssalon. Mensen die werken in een nagelstudio zijn breed opgeleid en weten veel over beauty en verzorging. Daardoor hebben ze een groot aanbod aan behandelingen en kan je er een hele dag vertroeteld worden.

Behandelingen aan de handen en nagels

Een nagelstudio staat natuurlijk bekend om de behandelingen aan de nagels. In een salon hebben ze veel methoden om de nagels te verzorgen. Bij een complete behandeling worden ook de handen verzorgd met massages en huidbehandelingen. De nagels kunnen worden behandeld met verschillende vormen van manicure. Ze kunnen met gewone nagellak worden gelakt of met gellak. Met gellak wordt de lak onder een blauwe lamp gehouden, waardoor de lak harder wordt en steviger aanvoelt. Zo blijft de lak langer zitten en geeft het een verzorgder effect. Wanneer je wilt dat de lak nog langer blijft zitten, kan je acryl aanbrengen op de nagels. Dit is een hard materiaal dat op de nagels komt wat de nagels dikker en langer maakt. Daarna kunnen de nagels nog worden gelakt met gewone lak of met gellak.

Behandelingen in de schoonheidssalon

Naast behandeling aan de handen en nagels kan je in een nagelstudio ook terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. De meest bekende hiervan zijn de gezichtsbehandelingen en de massages. Een gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen van de huid, masseren van de huid tegen rimpels en het hydrateren van de huid door middel van maskers en gel. Ook de rug en de schouders kunnen in een salon worden gemasseerd. Dit vermindert stress en verbeterd de huid en de houding. Bovendien is het een ontspannen behandeling wat het hoofd leeg kan maken. Een andere behandeling is de permanente make-up. Ook die is erg populair.

Posted by drabberz

Geef een antwoord