Wat te doen bij haaruitval?

Veel mannen (en tegenwoordig zelfs vrouwen) hebben last van haaruitval. Nu kun je natuurlijk een pruik aanschaffen, maar er zijn allerlei dingen die je kunt doen om de groei van jouw haren te stimuleren. Je haren hebben immers de juiste voeding nodig, en tegenwoordig eten heel veel mensen niet meer gezond genoeg. We zijn het contact met de natuur een beetje verloren, en eten veel bewerkte voeding die nog maar weinig vitaminen en mineralen bevat. Het eerste wat je dus kan proberen om jaar haaruitval te verminderen is een super gezond dieet aan te nemen. Zodra jouw haren genoeg voedingsstoffen en bouwstenen hebben zul je zien dat het al voller wordt en dat ze minder snel uitvallen.

Professionele hulp bij haaruitval

Je voeding is het eerste wat je kunt aanpassen. Als je merkt dat dit niet voldoende effect heeft dan kun je ook nog professionele hulp bij haaruitval inschakelen. Deze hulp bestaat vaak uit hooggedoseerde vitaminesupplementen in combinatie met alternatieve geneeswijzen. Er is echter ook een speciale methode die artsen inzetten op haaruitval te voorkomen, namelijk de zogeheten Regenerante methode. Deze methode biedt je haar vele positieve impulsen, en verschaft het precies de voeding en bouwstoffen die het nodig heeft. Vraag je arts dus eens naar deze methode, of zoek er wat dingen over op op het internet.

Je laatste redmiddel als je weinig haar hebt

Als bovengenoemde methode niet of niet voldoende werken dan kun je altijd nog kiezen voor een pruik. Tegenwoordig zijn er haarwerken van ontzettend mooie kwaliteit, die werkelijk niet van echt haar te onderscheiden zijn Deze pruiken zijn er zowel voor mannen als voor vrouwen. Als je echt een 100% natuurlijk resultaat wilt dan kun je de pruik op maat laten maken. Dit gebeurt dan aan de hand van hoe jouw haar er uitzag voordat je last van haaruitval kreeg. Neem dus diverse foto’s mee van hoe je haar voorheen was, en dan krijg je een pruik met dezelfde kleur, slag en zelfs groeirichting als je eigen haar.  

Posted by drabberz

Geef een antwoord