Wat zijn viking sieraden?

 

Een nieuw soort sieraad doet zijn intrede en misschien ben jij wel de volgende drager. We hebben het over viking sieraden. Dit zijn de nieuwste en meest stoere sieraden van nu. Die wil jij natuurlijk ook om je lijf heen hebben hangen. Maar wat zijn viking sieraden precies en hoe moet je die combineren met de rest van je sieraden en je hele outfit?

Elegant en stoer

Viking sieraden klinken misschien als de verloren schatten van de behaarde mannen die ooit de zeeën trotseerden. Misschien komt de inspiratie voor deze sieraden daar wel vandaan, maar de prachtige armbanden en oorbellen zouden niet bij deze mythische mannen passen. Toch hebben deze bijzondere sieraden ieder een verhaal. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en hebben verschillende kleuren waaruit je kan kiezen. Een grote variëteit helpt je wellicht om te zoeken naar jouw eigen unieke viking sieraad. Elk stuk heeft zijn eigen vorm, kleur en verhaal. Ze zijn sierlijk en elegant, maar stoer en opvallend tegelijk.

Schreeuwende sieraden

Elk van deze sieraden is geïnspireerd op de vikingen. Ze zijn elk anders, maar hebben toch ook een bepaald verwantschap met elkaar. De vikingen leefden als broers van elkaar en zo bestaan deze sieraden ook. Uniek, maar toch verbonden. Een enkel stuk kan een verandering maken in de gehele sieradenlijn die je draagt. Ze zijn vaak iets groter en groffer van stuk dan de meeste sieraden die je gewend bent. Net als je vikingen zelf, zijn deze sieraden stoer en luid. Een viking sieraad kan de leiding nemen ten opzichte van je andere sieraden, maar kan ook prima worden gecombineerd met een mooi bohemian armbandje voor wat contrast.

Contrastrijk combineren

Met een groot en luid sieraad zoals de viking oorbellen, wil je liever een wat rustigere outfit dragen. Niet alleen omdat het geheel anders te druk wordt, maar ook omdat de oorbellen dan juist opvallen. Een rustige kleur of een effen stof geeft de sieraden een prachtig contrast om in te schitteren. Jouw outfit zullen de meeste mensen voorlopig niet vergeten.

Posted by drabberz

Geef een antwoord